JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Romeo en Julia op 1,5 meter | 10 juli 20.30
Mangrove doet de klassiekers op 1,5 meter: Romeo en Julia

De acteurs van Mangrove onderzoeken samen met het publiek hoe dit aloude verhaal gespeeld kan worden op 1,5 meter afstand. Zoenen, vechten, trouwen... kan dat in het coronatijdperk?

Ontzettend romantisch natuurlijk, sterven voor de ware liefde, maar... wisten Romeo en Julia wel wat er van hun huwelijk geworden zou zijn? De acteurs van Mangrove houden er allemaal hun eigen mening op na. Het klassieke verhaal over de jonge geliefden Romeo en Julia in een typisch Mangrove-jasje: hilarisch en snel, zoals je het nog nooit eerder zag. Voor iedereen vanaf 12 jaar!

LET OP! Vermeld bij het bestellen van je kaartje in het veld opmerkingen over hoe veel huishoudens jouw bestelde aantal kaartjes is verdeeld. Bestel je bijvoorbeeld 5 kaartjes, 2 voor opa en oma, en 3 voor een gezin van 3 personen, noteer dan '2 huishoudens'. Dit in verband met de plaatsing in de zaal.

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: