Mangrove nieuwtjes

08-06-2018

Dernière Atalanta

Na vijf succesvolle seizoenen sluit Theatergroep Mangrove ‘Atalanta’ af. De eerste professionele voorstelling van het gezelschap, die in juni 2013 in première ging heeft de afgelopen jaren op vele middelbare scholen en in theaters door het hele land gespeeld. Een tournee waar je u tegen zegt. Nu nadert dit stuk haar dernière en jij kunt erbij zijn. Het is je aller-, allerlaatste kans!

Over de voorstelling:Drie acteurs spelen de Griekse mythe over het meisje dat door haar ouders, de Koning en de Koningin, in het bos wordt achtergelaten omdat zij enkel een zoon wilden. Atalanta wordt opgevoed door beren en leert te overleven in het bos. Wanneer ze vele jaren later terugkeert naar het paleis willen haar ouders nog altijd niets van haar weten. Het Koninklijk paar heeftechter wel een probleem dat dringend moet worden opgelost. Atalanta’s berenmanieren komen daarbij wel erg goed van pas. Wanneer Atalanta later ook nog verliefd wordt op de jonge Hippomene, lijken haar ouders toch bereid te zijn hun dochter weer in de familie toe te laten. Hippomene zal alleen wel moeten laten blijken dat hij een geschikte troonopvolger is.Atalanta krijgt te maken met afschuw, verraad en bedrog.

Ondertussen wil het tussen de drie acteurs ook maar niet boteren. De onderlinge spanningen en de strijd over wie de mooiste rol heeft en de beste is komen de voorstelling bepaald niet ten goede.

Een humoristische vertelling van de Griekse mythe in sneltreinvaart.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Datum: 16 juni 2018
Aanvang: 20.00
Duur voorstelling: circa 60 minuten, daarna een afterparty in Islemunda. 
Entree voorstelling: €7,50
Kaarten: http://www.islemunda.nl/voorstelling/atalanta-mangrove

Let op: voor de dranken op de afterparty kan alleen met cash betaald worden. 
Frisdrank: €1
Bier/wijn: €1,50
Wij verzorgen de hapjes!