Theatergroep Mangrove

Terug in het najaar: ELEKTRA

Van 11 t/m 20 december 2020 speelt Theatergroep Mangrove een reprise van de voorstelling ELEKTRA. Bestel hier je kaartje!

THEATERGROEP MANGROVE BESTAAT TIEN JAAR!

 Mangrove viert in seizoen 2020-2021 haar tienjarig bestaan. Op 27 juli 2010 werd Mangrove opgericht met als doel klassiekers te brengen voor alle doelgroepen uit de samenleving. Jong, oud, theaterliefhebber of niet. Mangrove heeft in de afgelopen tien jaar door heel Nederland voor alle denkbare doelgroepen gespeeld. 

 

Mangrove in het kort 

Theatergroep Mangrove is een professioneel Rotterdams gezelschap dat theaterproducties maakt voor een zo breed mogelijk publiek. Wij vinden dat theater voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom proberen we laagdrempelige voorstellingen te creëren van hoge artistieke kwaliteit. Mangrove maakt kunst met een begrijpelijke 'K'. Dit doen wij door een flinke dosis humor te gebruiken in onze voorstellingen en te werken met klassieke stukken en bekende verhalen die we vaak in originele staat laten en soms een moderne en Rotterdamse draai geven. Op de pagina Over Theatergroep Mangrove vind je meer informatie over onze visie, missie en voorstellingen.

 

Mangrove bewerkt ook klassiekers voor jongeren op het voortgezet onderwijs. De speelstijl en de inhoud van onze voorstellingen sluiten aan op de belevingswereld van deze doelgroep, maar zijn ook zeer geschikt voor volwassenen. Vanaf seizoen 2020-2021 zal Mangrove dit aanbod uitbreiden met voorstellingen voor het primair onderwijs. 

Ook maakt Theatergroep Mangrove voorstellingen op maat. Zo zijn we al jaren verantwoordelijk voor het maken en spelen van het Witte Bedjes Sinterklaasfeest in opdracht van de Gemeente Rotterdam en worden we vaak ingehuurd voor korte voorstelling op maat door bedrijven of kunstinstellingen.

 

Tevens verzorgt Mangrove workhops voor alle denkbare doelgroepen. Met een groot aanbod van docenten kunnen wij alle mogelijke workshops verzorgen, éénmalig of voor een langer project. Dit kan aansluiten op één van onze voorstellingen of op maat ontwikkeld worden. Kijk snel op de pagina Theater Op Maat voor het gevariëerde aanbod. De docenten van Mangrove zijn zeer ervaren in het ontwikkelen en geven van lessen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Daarnaast hebben wij voor plezierspelers vanaf 9 jaar aanbod bij Theaterschool Mangrove.

  

Mangrove is gevestigd in Rotterdam en heeft als vaste speellocatie Islemunda, het podium van IJsselmonde op Rotterdam-Zuid. De voorstellingen van Mangrove spelen ook in theaters en op scholen door het hele land.

 

Neem gauw een kijkje op onze website en maak kennis met Theatergroep Mangrove. Staat er iets niet bij of heb je vragen? Schroom niet en mail naar info@theatergroepmangrove.nl

 

Mangrove heeft de afgelopen jaren project- en jaarsubsidie mogen ontvangen van o.a. De Gemeente Rotterdam, Fonds Podiumkunsten, DeltaPORT Donatiefonds, Stichting Droom & Daad, Prins Bernard Cultuurfonds, Erasmus Stichting, Stichting Bevordering van Volkskracht en Stichting Elise Mathilde Fonds.

 

ACTIECAMPAGNE VOORDEKUNST

 Mangrove is een actiecampagne gestart op Voordekunst! Vanaf 20 mei kun je op Voordekunst doneren om te zorgen dat Theatergroep Mangrove kan blijven voortbestaan!Wij willen alle donateurs van onze actie op www.voordekunst.nl ontzettend bedanken! We vinden het geweldig dat zij Mangrove een warm hart toedragen.

Rhea Bogaart, Corrie Brandt, Lotte Huijs, Ferdi Janssen, Anneke Klerks, Charlotte Kloosterman, Lenny Knoop, Mathilde Lucas, Michiel Mensink, Thijs Miedema, Titia Niehorster, Wilma Oudshoorn, Ronald Oudshoorn, Suzette Ronteltap, Boris Schreurs, Ilse van der Plas, Peter van Heemst, Moniek de Boer, Ria de Jong, Lidia van Albada, Mieke van der Raay, Gezina van Dijk, Minke  van Hoof, Sarina van Kuyk, Joke van Leeuwen, Peet van Duijnhoven