» Kampen

Kampen

Sinds 2011 organiseert Mangrove theaterkampen. Deze waren in eerste instantie bedoeld voor kinderen en jongeren die op een jeugdtheaterschool zaten of een passie voor theater hadden en daar ook graag iets in de zomer mee wilden doen. In zes dagen tijd kregen de deelnemers les in dans, theater, zang en werkten ze toe naar een eindpresentatie voor de ouders. Natuurlijk waren er ook volop echt kampactiviteiten. Zo was er standaard een zwemmiddag in een nabij gelegen meer of zwembad, een bonte avond waar iedereen naar hartelust mocht optreden en onze tradionele HORROR NIGHT waar zowel de leiding als de deelnemers hun best deden om elkaar op een theatrale manier de stuipen op het lijf te jagen. Kortom een week vol theater, dans met heel veel lol en ook nog eens heerlijk eten.

 

In 2013 organiseerden we ons eerste Masterclass kamp, voor deelnemers met behoorlijk wat ervaring. Hier kwamen naast de vaste kerndocenten van Mangrove ook docenten van buitenaf lesgeven zoals Jolanda Spoel van Maas theater en dans, Soesja Pijlman, docent op Codarts Circus, Boris Schreurs, bekend van vele musicals en de film Bodylanguage en anderen.

 

Tevens was er in 2013 ook een kamp voor de jongere deelnemers, vanaf 10 jaar.

 

In 2014 was het kamp niet gericht op het volgen van lessen, maar op het maken van een voorstelling binnen een week. We begonnen met niets en konden op de laatste avond midden in het bos voor alle ouders en vrienden die naar Driebergen afgereisd waren een fantastische voorstelling van een uur presenteren.

 

In 2015 gingen we de diepte in. Het kamp, voor iedereen vanaf 16 jaar bood lessen aan die de deelnemers niet eerder hadden gevolgd zoals camera-acteren, schrijven en ensemblezang.

 

In 2018 gaan we een kamp organiseren voor de vergevorderde speler en studenten van theateropleiding (MBO & HBO) die graag nog wat willen bijleren in de zomer. Klik snel op het kopje Masterclass kamp 2018 voor meer informatie.