Sinds oktober 2016 hebben we een nieuw en zeer actief bestuur voor onze stichting. 

 

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

 

 
Voorzitter Vera Visser-de Mol
 
Mijn naam is Vera Visser-de Mol en ik ben voorzitter van het bestuur van Stichting Theatergroep Mangrove. Mangrove spreekt mij aan, omdat het een jonge en enthousiaste theatergroep is. Het aanbod van Mangrove is divers, waardoor de theatergroep tegemoet komt aan de behoeften van verschillende doelgroepen. De voorstellingen die ik van hen zag, spatten van de energie. Toen er een amateurproject kwam, twijfelde ik geen moment en meldde ik mij aan. Zodoende heb ik in seizoen 15-16 meegespeeld in Café De Rotterdammert. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook meespeelde in Camping De Rotterdammert. Omdat ik graag betrokken ben bij een enthousiaste theatergroep als Mangrove heb ik zitting genomen in het bestuur. Zo kan ik Stichting Theatergroep Mangrove niet alleen meemaken als speler, maar kan ik ook op bestuurlijk gebied mijn steentje bijdragen.
 

 

Secretaris Ria van der Linde- Grandia

 

Ik ben Ria van der Linde- Grandia en ik ben secretaris bij Mangrove
Ik woon in Barendrecht en werk in het ikazia zh als kinderlongverpleegkundige.
Ik ben in het bestuur gegaan omdat ik mijn creativiteit graag wil inzetten voor Mangrove.
Mangrove heeft al veel verschillende mooie projecten op haar naam staan, zelf heb ik daar als amateur ook aan mee mogen doen. Tijdens deze voorstellingen zag ik ook wat er allemaal voor komt kijken om een voorstelling goed te laten verlopen en tot een succes te maken. Als bestuurslid wil ik dan ook hand- en spandiensten verlenen en meedenken over alle projecten.
 
Penningmeester Vanessa van Triet
 
Vanessa van Triet is vanaf september 2019 de penningmeester in het bestuur van Theatergroep Mangrove. Binnenkort verschijnt hier haar introductie.